Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering

Dia AV 2022.PNG

Op 21 mei 2022 ging de Algemene Vergadering van Oikocredit door in het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. We waren verheugd dat we onze aandeelhouders terug persoonlijk konden ontvangen.

Voorzitter Frederick de Gryse verwelkomde de aanwezigen in het auditorium van het Museum voor Natuurwetenschappen. 

Daarna gaf Mirjam ’t Lam, algemeen directeur van Oikocredit Internationaal, een overzicht van de belangrijkste verwezenlijkingen en vooruitzichten bij Oikocredit Internationaal. De presentatie bij haar verhaal kan je hier downloaden: een update van Oikocredit Internationaal. Meer informatie lees je in deze twee artikels op onze website: Hoe doet Oikocredit aan ontwikkelingsfinanciering? en De ontwikkeling van de nieuwe strategie van Oikocredit.

De resultaten- en balansrekeningen 2021 van Oikocredit-be cvso werden gepresenteerd door Johan Elsen. Via deze links kan je het jaarverslag van Oikocredit en de presentatie bij het jaarverslag downloaden. 

Op het vlak van de raad van bestuur, werden Mieke Willems en Pierre Schmit herbenoemd als bestuurder van de cvso. We namen afscheid van Filip Gijsel die zijn mandaat als bestuurder neerlegt.
Op onze website kan je kennismaken met alle leden van de Raad van bestuur.

Na het formele gedeelte van de Algemene Vergadering volgde een lichte lunch, met tijd voor ontmoeting. De dag werd afgesloten met een bezoek aan de rijke collectie van het Museum voor Natuurwetenschappen. 

Labels

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2022

december

november

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

januari