Ik wil graag investeren

Reclame

Investeringen in Oikocredit worden gedaan in de vorm van eigenvermogensinstrumenten zonder stemrechten naar Nederlands recht, participaties genaamd. De kans bestaat dat u lang, of zelfs voor onbepaalde duur, moet wachten om geld terug te krijgen en dat u geen of minder geld terugkrijgt dan uw oorspronkelijke investering in Oikocredit. De instrumenten hebben een achtergesteld karakter, zodat investeerders met participaties bij een faillissement van Oikocredit als laatste worden uitbetaald, na alle schuldeisers. Lees voordat u investeert het prospectus, alle andere documenten die beschikbaar zijn op onze prospectuspagina en onze essentiële informatie voor investeerders, waarin onder meer de risico's zijn omschreven. De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden participaties. Investeerders wordt aangeraden het prospectus te lezen om de potentiële risico's en voordelen in verband met de beslissing om in de participaties te investeren, volledig te begrijpen.

Wil u voor het eerst investeren in Oikocredit als individu? Lees dan onderstaande informatie en vul het formulier in. Klik hier om te investeren als koppel of als organisatie. Heeft u al een investering bij Oikocredit, maar nog geen online toegang tot Mijn Oikocredit? Vraag dan nu toegang aan (enkel particulieren).

Bent u al investeerder en wil u uw investering verhogen? Lees hier meer over bijkomend investeren.

Investeer als individu

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven op het online portaal Mijn Oikocredit.

Na het activeren van de toegang, het indienen van de vereiste informatie via het online inschrijvingsformulier en het positief doorlopen van de geschiktheids- en identiteitscontroles, kunt u uw eerste investering doen van ten minste € 200.

De overeenkomst voor het gebruik van uw Mijn Oikocredit-account vindt u hier.

Om in te kunnen loggen is een gebruikersnaam noodzakelijk
Alleen wachtwoorden die minimaal "Sterk" zijn, worden geaccepteerd
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Privacyverklaring

Hier vindt u ons privacybeleid.

Door een online, papierloze Mijn Oikocredit-account aan te maken, hebt u 24/7 toegang om uw investering te beheren, terwijl u ons helpt kosten en het milieu te sparen. Als u geen Mijn Oikocredit-account wilt of kunt aanmaken, hebt u nog steeds de mogelijkheid om investeerder te worden door een afdrukbaar formulier aan te vragen via e-mail naar be@oikocredit.be, of per telefoon naar +32 (0)2 213 04 31.

Gemeenschappelijk investeren

Via mijn Oikocredit kan u enkel investeren als individu. Wilt u samen met iemand anders (bijvoorbeeld uw partner) investeren in een gemeenschappelijke investering, contacteer ons dan per e-mail (be@oikocredit.be) of telefonisch (+32 (0)2 213 04 31) om een inschrijvingsformulier aan te vragen. Opgelet: met een gemeenschappelijke investering kan u niet genieten van de in België geldende fiscale voordelen voor investeringen in een ontwikkelingsfonds.

Investeren als organisatie

Vertegenwoordigt u een organisatie die geïnteresseerd is om te investeren in Oikocredit? Vul het inschrijvingsformulier voor organisaties in, dat u kan aanvragen via e-mail naar be@oikocredit.be, of telefonisch op +32 (0)2 213 04 31. Desgewenst kunnen we ook bij u langskomen om u meer gedetailleerde informatie te bezorgen.