Meedoen

Veel mensen die in Oikocredit investeren, hebben van ons gehoord via familie of kennissen. Help ons om Oikocredit bekender te maken.

Maak onze website bekend

Alle belangrijke informatie over Oikocredit is beschikbaar op de website. Deel bijvoorbeeld een nieuwsbericht of een van de verhalen uit het veld. Stuur de link per e-mail naar je vriendenkring als je een artikel leuk vindt. Je vindt al het laatste nieuws ook in onze maandelijkse nieuwsbrief, die je gerust mag doorsturen naar geïnteresseerden. Hier kan je je inschrijven op de nieuwsbrief. 

Verspreid informatiemateriaal

Vraag informatiemateriaal over Oikocredit aan. De volgende keer dat je met vrienden en kennissen over duurzaam investeren praat en je vertelt over Oikocredit, dan heb je de juiste documenten bij de hand. Hier vind je een overzicht van het informatiemateriaal. Wil je graag een afgedrukte versie? Bestel gratis via mail.

Deel onze berichten op sociale media

Oikocredit is ook aanwezig op sociale media. Help ons om daar bekender te worden. We zouden het leuk vinden als je ons volgt op Facebook en LinkedIn België of Internationaal en onze posts deelt. Je vindt onze video's op YouTube, die je gerust mag doorsturen naar vrienden.