Ik wil mijn investering verhogen

Extra investeren via een bankoverschrijving

Na uw eerste investering kunt u op elk moment en voor elk bedrag extra investeren in participaties.

Hiervoor kunt u een overschrijving doen naar onze bankrekening met uw investeringsnummer (beginnend met I-) en “aankoop participaties” in de vrije mededeling.

Let op: de naam van de bankrekeninghouder moet overeenkomen met de naam van de houder van een investeringsrekening bij Oikocredit. Wij aanvaarden alleen overschrijvingen in euro vanaf erkende bankrekeningen in de Eurozone.

Onze bankrekening:

Rekeninghouder: Oikocredit EDC U.A.

IBAN: BE64 5230 8151 6552 / BIC: TRIOBEBBXXX

Door een overschrijving uit te voeren naar onze bankrekening, dient u een uitgifteverzoek in zoals beschreven in de participatievoorwaarden en bevestigt u dat u de participatievoorwaarden, het prospectus en andere belangrijke informatie hebt gelezen. Lees hier meer.

Participaties worden uitgegeven met als valutadatum de 1e van de maand volgend op de ontvangst van uw bankoverschrijving, indien Oikocredit heeft ingestemd met de uitgifte van participaties. Na de 10e werkdag van de maand volgend op de bankoverschrijving ontvangt u bericht over de investering.

Beheer uw investering via Mijn Oikocredit

Via uw Mijn Oikocredit-account heeft u 24/7 toegang om uw investering te beheren, een bijkomende investering aan te kondigen of een terugkoop aan te vragen. U kunt ook informatie vinden over hoe u uw investering kunt verhogen en beheren in ons Mijn Oikocredit-portaal. Log nu in op uw account >

Heeft u al een investering, maar hebt u nog geen online toegang tot Mijn Oikocredit? Vraag hier toegang aan >

Lees voordat u investeert het prospectus en alle andere documenten die beschikbaar zijn op onze prospectuspagina. Lees meer over de risico's in onze essentiële informatie voor investeerders. De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden participaties. Investeerders wordt aangeraden het prospectus te lezen om de potentiële risico's en voordelen in verband met de beslissing om in de participaties te investeren, volledig te begrijpen.