Oikocredit investeert US$ 1.000.000 in Standard Life Organisation, ter ondersteuning van ondernemers met een laag inkomen in Nigeria

Oikocredit investeert US$ 1.000.000 in Standard Life Organisation, ter ondersteuning van ondernemers met een laag inkomen in Nigeria

Logo Standard Life.jpg

Een termijnlening van drie jaar zal de Nigeriaanse NGO en microfinancieringsinstelling ondersteunen in hun werk met vrouwen, mannen en kinderen met een laag inkomen.

Oikocredit verstrekt een driejarige termijnlening van US$ 1.000.000 aan Standard Life Organisation, een Nigeriaanse NGO en microfinancieringsinstelling die kansarme huishoudens en gemeenschappen ondersteunt door middel van financiële diensten en capaciteitsopbouw.

Met deze investering versterkt Oikocredit haar engagement om financiële inclusie te ondersteunen via partnerschappen met sociaal georiënteerde financiële instellingen.

Met 89 vestigingen in 15 staten van de Nigeriaanse federatie verstrekt Standard Life Organisation de broodnodige individuele en groepsfinanciering aan micro-, kleine en middelgrote ondernemingen voor financiële zekerheid, het creëren en behouden van werkgelegenheid en bedrijfsgroei. De organisatie bevordert ook de toegang tot betaalbaar onderwijs voor kinderen in gezinnen met een laag inkomen door te investeren in particuliere basisscholen en middelbare scholen.

Lees hier het volledige persbericht (in het Engels) >

Labels

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2022

december

november

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

januari