Maanaveeya, onze afdeling in India, wint zilveren medaille

Maanaveeya, onze afdeling in India, wint zilveren medaille

Maanaveeya receives SKOCH award

Maanaveeya, de afdeling van Oikocredit in India, ontving de zilveren medaille van de SKOCH Groep in de categorie 'Milieu en duurzaamheid' en het certificaat 'Orde van Verdienste' voor haar werk 'investeren in mensen' in India.

Al meer dan 16 jaar zet Maanaveeya zich in voor het versterken van kwetsbare gemeenschappen in India en het bevorderen van duurzame ontwikkeling door het financieren van microfinancieringsinstellingen (MFI's), kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) en duurzame energieprojecten.

Maanaveeya's inspanningen werden eerst voorgelegd aan een jury en vervolgens aan zo'n 500 afgevaardigden uit heel India die deelnamen aan het stemproces. Aan het eind van de beoordeling kreeg Maanaveeya een zilveren medaille in de categorie "Milieu en duurzaamheid".

De SKOCH Groep is een toonaangevende denktank in India die zich sinds 1997 bezighoudt met sociaal-economische vraagstukken en zich richt op inclusieve groei. De prijzen die door de SKOCH Groep worden uitgereikt, zijn een erkenning voor projecten en organisaties en behoren tot de hoogste onafhankelijke onderscheidingen van India op het gebied van bestuur, financiën, technologie, economie en de sociale sector.

Maanaveeya wint SKOCH award

Gouri Sankar, CEO van Maanaveeya, zei: "We zijn vereerd met deze prijs van de SKOCH Groep, die zich net als Maanaveeya inzet voor inclusieve ontwikkeling en het versterken van de positie van kwetsbare gemeenschappen. Dit is een geweldig moment voor ons allemaal bij Maanaveeya en we waarderen deze erkenning van het goede werk dat we in de loop der jaren hebben verricht".

Labels
OC België Onze aanpak

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2021

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari