Perpetua, kleermaakster en winkelierster

Perpetua, kleermaakster en winkelierster

Perpetua Afram Donkor, kleermaakster en winkelierster, staat model voor de duizenden mensen die gebruik maken van een microkrediet.

Perpetua heeft sinds een jaar een microkrediet via Oikocredit. Ze heeft inmiddels twee leningen gehad om stoffen en haarverzorgingsproducten in te kopen. Beide leningen heeft Perpetua al afbetaald. De tweede lening was om stof in te kopen om schooluniformen te maken; een grote order voor haar. Elke vrijdag komt de tussenpersoon langs voor de aflossing en bedrijfsadvies.

Voor deze eerste twee leningen maakte Perpetua deel uit van een collectief. Omdat ze bewezen heeft een goede onderneemster te zijn, kan ze nu individueel een lening afsluiten. Dat is interessant voor haar, omdat dat goedkoper is.

Zoals Perpetua zijn er nog duizenden andere vrouwen. Vrouwen die door middel van microkrediet, verkregen uit investeringen in Oikocredit, in staat zijn in hun levensbehoeften te voorzien. Perpetua laat zien dat het werkt.

Heeft u vertrouwen in ondernemers als Perpetua? Vindt u ook dat Perpetua, net als vele anderen met haar, een beetje krediet verdient? 

Investeer dan nu!

« terug