Origineel communiegeschenk

Origineel communiegeschenk

Communie_twee_lln.jpg

Ben je op zoek naar een verrassend cadeau voor het communiefeest van je (klein)kind? Zoek niet langer, een belegging bij Oikocredit België is de manier om een bijzonder geschenk te geven dat rendeert op lange termijn. Op die manier bouwt u niet enkel aan een duurzame toekomst voor uw (klein)kind, maar voor zoveel andere kinderen en families wereldwijd.

Bij Oikocredit vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarom stellen wij graag een leuk aandelencertificaat op voor je (klein)kind dat je kan afgeven op de dag zelf. Daarop staat jouw naam en het bedrag vermeld dat je geïnvesteerd hebt voor jouw (klein)kind. Je kan op de afbeelding hiernaast klikken om het voorbeeldcertificaat uitvergroot te zien.

Geïnteresseerd? Zo bezorg je ons de nodige informatie in 3 stappen:

1) Je vult het online investeringsformulier in op naam van jouw (klein)kind. De dividendbestemming zet je op ‘herinvesteren’, vermits dit de enige wettelijke optie is voor minderjarigen. Het geld op de rekening blijft onaangeroerd tot je (klein)kind 18 jaar wordt, en vanaf dan zelf kan beslissen wat ermee gebeurt.

2) Je schrijft het bedrag dat je wilt schenken over op het rekeningnummer van Oikocredit België: BE76 5230 8075 4595, met in de opmerking : ‘aandelen voor (naam van het (klein)kind)’.

3) Stuur om af te ronden kort een mailtje naar be@oikocredit.be met daarin de gegevens van (een van) de ouders of voogd:
                - Telefoonnummer
                - E-mailadres
                - Bijkomende informatie: naar welk e-mailadres mogen we een bevestiging
                van inschrijving en het uittreksel sturen, naar dat van jou of een van de
                ouders?

Voor vragen of bijkomende informatie kan je ons altijd bereiken op het telefoonnummer 02/213.04.31 of op het e-mailadres be@oikocredit.be

Labels

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2018

december

november

september

augustus

juli

juni

april

maart

februari