Oikocredit op sociale media: help ons de boodschap verspreiden!

Oikocredit op sociale media: help ons de boodschap verspreiden!

FB

Geïnspireerd door de Oikocreditcollega’s in onder andere Nederland en Frankrijk willen we ook in België veel sterker inzetten op aanwezigheid op sociale media. We rekenen op onze coöperanten om de boodschap mee te helpen verspreiden.

Onze Nederlandse collega’s hebben zowel op Facebook als Instragram een heel levendige stroom van posts onder andere over de zuidpartners van Oikocredit. Dit voorbeeld inspireert ons om ook veel actiever aanwezig te zijn op sociale media. Het is een onontbeerlijk kanaal om één van onze ambitie te realiseren: de naambekendheid van Oikocredit vergroten. Als opstap naar het aantrekken van nieuwe coöperanten. Maar ook om onze bestaande coöperanten te informeren en blijvend te motiveren. En ze aan te moedigen om hun engagement te delen met hun vrienden en kennissen.

Met een klein redactieteam van vrijwilligers hebben we samengezeten om te kijken hoe we dat aanpakken. Sinds een paar weken zijn we weer vaker aanwezig op de Oikocredit België Facebookaccount: https://www.facebook.com/Oikocredit.Belgie/. En we hebben ook een Instagram account geopend: oikocreditbelgie: https://www.instagram.com/oikocreditbelgie/. Het moment dus om onze sociale media kanalen te gaan volgen.

Wil je op Facebook zeker zijn dat je onze posts niet mist, moet je wel even een kleine aanpassing doen in de instellingen voor je nieuwsoverzicht. Duid Oikocredit aan als ‘als eerste aangeven”.

 

Door onze posts te liken en te delen kan je ons helpen om onze boodschappen te verspreiden.

Labels
OC Belgie Nieuwsbrief

« Terug naar het nieuwsoverzicht