Enkele korte berichten mee over het reilen en zeilen bij Oikocredit België

Enkele korte berichten mee over het reilen en zeilen bij Oikocredit België

SAVE THE DATE : de jaarlijkse Algemene Vergadering van Oikocredit België zal dit jaar doorgaan op zaterdag 26 mei van 10u tot 13u in Brussel. Noteer het alvast in uw agenda.

Haal het hoogste rendement uit uw belegging!

  • Zoals eind vorig jaar aangekondigd is Oikocredit opnieuw erkend als ontwikkelingsfonds. Dat betekent dat wanneer u dit jaar tussen de € 380 en € 6.400 investeert, u 5% van dit bedrag kan aftrekken van uw belastingen. En hoe vroeger in het jaar u belegt, des te meer u ook geniet van het dividend op uw belegging, dat op maandbasis wordt berekend.
  • Bovendien is de vrijstelling van roerende voorheffing op uw dividend (voor particuliere beleggers) vanaf dit jaar ook verhoogd. Waar de vrijstelling tot vorig jaar gold tot een bedrag van €190, betaalt u vanaf dit jaar geen roerende voorheffing op uw dividenden tot een bedrag van € 800.

Totonze spijt verliet Judith Lindekens eind vorig jaar Oikocredit. Ze heeft ervoor gekozen om haar loopbaan een andere wending te geven. We willen haar bij deze nog eens danken voor het mooie werk dat ze het voorbije jaar voor Oikocredit verzet heeft, en wensen haar alle succes toe.

Meer nieuws mag u volgende maand in onze nieuwsbrief verwachten.

Zoals altijd kan u met al uw vragen terecht op be@oikocredit.be of tel. 02 213 04 31. Wij helpen u graag verder.

Labels

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2018

december

november

september

augustus

juli

juni

april

maart

februari