Natuurpunt Gent en Oikocredit: samen voor meer natuur en een schoner klimaat

Natuurpunt Gent en Oikocredit: samen voor meer natuur en een schoner klimaat

Sinds december 2018 is Oikocredit België in zee gegaan met Natuurpunt Gent. Iedereen die via deze campagne een eerste belegging doet bij Oikocredit, levert meteen ook een bijdrage aan de Vinderhoutse Bossen. Door een deeltje van je spaargeld bij Oikocredit te beleggen sla je drie vliegen in één klap. Hoe? Dat lees je hieronder.

Milieu en klimaat staat – naast sociale impact – steeds hoger op de agenda van Oikocredit. Daarom publiceren we jaarlijks ook een sociaal- en milieu-rapport, met een overzicht van de impact die Oikocredit heeft op natuur en klimaat in het Zuiden.

Een ideale gelegenheid voor Oikocredit België om de handen in elkaar te slaan met Natuurpunt Gent. Door samen te werken verhogen beide verenigingen hun impact op natuur en klimaat, zowel in het Zuiden als lokaal, in Gent.

Concreet: Iedereen die via deze campagne belegger wordt bij Oikocredit, brengt automatisch ook 25 euro in het laatje voor de Vinderhoutse Bossen, het nieuwste natuurproject van Natuurpunt Gent. Daarnaast blijven de gebruikelijke voordelen van een belegging bij Oikocredit België uiteraard onverminderd gelden:

  • een maximaal sociaal en ecologisch rendement voor het Zuiden
  • een jaarlijks dividend voor jou als aandeelhouder
  • een fiscaal attest (vanaf een belegging van € 380)

Beleg nu een stukje van je spaargeld bij Oikocredit én steun automatisch ook Natuurpunt Gent.

Beleg nu en steun de Vinderhoutse Bossen

Meer info over de voordelen van een belegging bij Oikocredit vind je onder de hoofding 'Investeren' op deze website. Let wel: alleen wanneer je via bovenstaande link belegt, steun je ook de Vinderhoutse bossen.

Meer info over Natuurpunt Gent en de Vinderhoutse bossen vind je op de website van Natuurpunt Gent

Ben je al belegger bij Oikocredit en wil je eveneens Natuurpunt Gent ondersteunen? Dan kan je ervoor kiezen om je dividend aan Natuurpunt te schenken. Stuur daarvoor een eenvoudig mailtje naar be@oikocredit.be.

Labels
OC Belgie Nieuwsbrief

« Terug naar het nieuwsoverzicht