Algemene vergadering 2023

Uitnodiging AV

Graag nodigen we u uit op zaterdag 24 juni voor de Algemene vergadering van Oikocredit-be cvso. De Algemene Vergadering zal dit jaar plaatsvinden op de 6e verdieping van in het Hermes 3 gebouw van Odisee in Brussel. De ingang is via Warmoesberg 43, 1000 Brussel. (bereikbaarheid)

De jaarlijkse Algemene Vergadering is voor ons een belangrijk moment van samenzijn met onze aandeelhouders. Het is de ideale gelegenheid om u te ontmoeten, uw vragen te beantwoorden, en natuurlijk om u te bedanken voor de steun die u geeft aan de coöperatie. U bent vanaf 9 uur welkom voor registratie en ontvangst met koffie. Om 9u30 start het formele programma met de presentaties. We vertellen u graag over de verwezenlijkingen in 2022 en de plannen voor de toekomst. Daarna volgen de stemmingen van de Algemene Vergadering. We sluiten af met een lichte lunch, het ideale moment om verder met elkaar in gesprek te gaan!

Agenda 

09:00 - 09:30 Registratie en ontvangst met koffie

09:30 - 12:30 Algemene vergadering

  1. Resultaten Oikocredit Internationaal: Mirjam ’t Lam, algemeen directeur van ‎Oikocredit Internationaal, stelt het jaarverslag voor en gaat in op de recente ontwikkelingen van de organisatie, zoals de nieuwe gemeenschapsgerichte strategie, microfinanciering in Cambodja en de End-client survey.
  2. Resultaten Oikocredit België: Johan Elsen, directeur Oikocredit-be cvso bespreekt het jaarverslag
  3. Een update over het nieuwe kapitaalwervingsmodel voor Oikocredit in België
  4. Goedkeuring van de jaarrekening
  5. Bestemming van het resultaat: voorgesteld dividend: 1%
  6. Kwijting aan de bestuurders en de commissaris
  7. Herverkiezing bestuurder

12:30 Lunch

Schrijf nu in of  Geef volmacht

Mocht u nog vragen hebben bij het verloop van de Algemene Vergadering, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Dat kan via mail naar be@oikocredit.be of telefonisch elke voormiddag op 02 213 04 31. Indien nodig zal uw vraag worden doorgestuurd naar onze directeur, de voorzitter of een van onze bestuurders, die u de gewenste antwoorden en feedback zal kunnen geven.