Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Sempli SAS - Ondersteuning voor een fintech, gericht op het midden- en kleinbedrijf in Colombia

Sempli SAS

Ondersteuning voor een fintech, gericht op het midden- en kleinbedrijf in Colombia

Colombia

De snelgroeiende fintech Sempli, opgericht in 2016, is hét online leenplatform in Colombia voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Sempli verstrekt werkkapitaalleningen van tussen USD 10.000 en USD 100.000 met een looptijd tussen de drie maanden en 3 jaar.. De fintech heeft een kredietproces dat berust op een combinatie van menselijke en technologische expertise: het maakt gebruik van een (zelf ontwikkeld) op data gebaseerd kredietscoresysteem, en brengt daarnaast een kort bezoek aan het bedrijf dat de lening aanvraagt. Dankzij dit efficiënte proces, en een gebruiksvriendelijke online klantomgeving, verstrekt Sempli doorgaans binnen 72 uur een lening. Dit wordt zeer gewaardeerd door de mkb-klanten van de fintech.

Het nieuwe partnerschap met Oikocredit, dat in 2018 van start ging, helpt het bedrijf zijn diensten verder te verbeteren en de meest relevante digitale financiële instelling in Colombia te worden in de mkb-sector.

Download deze pagina als PDF