Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Tienda Pago Holdings, Ltd - Kleine winkels een stap verder helpen met toegang tot financiering

Tienda Pago Holdings, Ltd

Kleine winkels een stap verder helpen met toegang tot financiering

Kaaimaneilanden

Tienda Pago Holdings LLC is een Latijns-Amerikaanse fintech-startup die actief is in Mexico en Peru. Het bedrijf verstrekt via een mobiel platform leningen aan kleine winkeleigenaren in de vorm van kortetermijnwerkkapitaal.

Met het unieke model van Tienda Pago worden grote leveranciers die kleine winkels bevoorraden direct na levering betaald. De winkeleigenaar betaalt Tienda Pago dan terug via de verkoopinkomsten. Dit model stelt kleine winkels in staat om hun voorraad op peil te houden en uit te breiden, meer inkomsten te genereren en een kredietgeschiedenis op te bouwen.

Tienda Pago is in 2015 gelanceerd in Peru en heeft zijn diensten in 2017 uitgebreid naar Mexico. Het bedrijf werkt samen met meer dan 17.000 winkels (2018). Tienda Pago is van plan om zijn positie in Mexico and Peru te versterken en de activiteiten verder uit te breiden in de regio. De startup wil meer kleine winkels bereiken en een positieve sociale impact hebben op ondernemers met een laag inkomen.

Tienda Pago Holdings LLC is sinds 2018 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF