Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Pahal Financial Services Pvt Ltd (Formally Growing Opportunity Finance (India) Private Ltd) - Meer microfinancieringsdiensten op het platteland van Tamil Nadu

Pahal Financial Services Pvt Ltd (Formally Growing Opportunity Finance (India) Private Ltd)

Meer microfinancieringsdiensten op het platteland van Tamil Nadu

India

De microfinancieringsinstelling (MFI) Growing Opportunity Finance (India) Private Ltd is opgericht in 2006 en onderdeel van het Opportunity International Network. Het hoofdkantoor bevindt zich in Chennai. Growing Opportunity heeft een trouwe klantenkring in Tamil Nadu. De meeste klanten wonen op het platteland en ongeveer een derde woont in stedelijke gebieden.

Oikocredit is partner geworden van Growing Opportunity omdat de organisatie actief is in een gebied waar weinig mensen toegang hebben tot financiering. De organisatie onderschrijft de klantbeschermingsprincipes en doet mee met de Smart Campaign. Daarnaast wisselt de MFI informatie uit met kredietbureaus om te voorkomen dat klanten te hoge leningen afsluiten. Alle leden krijgen training op het gebied van financiële geletterdheid om ervoor te zorgen dat ze goed begrijpen wat hun lening of verzekeringsproduct precies inhoudt.

Growing Opportunity gaat Oikocredits investering gebruiken om leningen te verstrekken aan leden en meer activiteiten te ontplooien op het platteland van Tamil Nadu en Chhattisgarh.

Growing Opportunity is sinds 2008 partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF