Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Asociación para el Desarrollo Integral de San Antonio Ilotenango - Financiering voor plattelandsontwikkeling in achtergestelde gebieden in westelijk Guatemala

Asociación para el Desarrollo Integral de San Antonio Ilotenango

Financiering voor plattelandsontwikkeling in achtergestelde gebieden in westelijk Guatemala

Guatemala

Asociación para el Desarrollo Integral de San Antonio Ilotenango (ADISA) is een microfinancieringsinstelling (MFI) die klanten op het platteland een breed scala aan microkredietproducten aanbiedt via persoonlijke leningen en solidariteitsgroepen die zijn afgestemd op verschillende sectoren. De organisatie is actief in San Antonio Ilotenango, waar het hoofdkantoor zich bevindt, Santa Cruz El Quiché en andere gebieden in de buurt van de westelijke regio.

ADISA heeft een zeer sterke klantenbasis in arme plattelandsgebieden. De organisatie maakt gebruik van de Progress out of Poverty Index (PPI) om haar sociale impact te verhogen en ziet graag dat meer vrouwen actief worden in solidariteitsgroepen en binnen de organisatie.

ADISA heeft de klantbeschermingsprincipes van de Smart Campaign ondertekend en opgenomen in haar ethische code.

Asociación para el Desarrollo Integral de San Antonio Ilotenango is sinds 2009 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF