Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Sidian Bank Limited - Meer steun voor micro-, kleine- en middelgrote ondernemingen in Kenia

Sidian Bank Limited

Meer steun voor micro-, kleine- en middelgrote ondernemingen in Kenia

Kenia

K-Rep Bank Ltd is een snelgroeiende en toonaangevende commerciële bank die vanuit het hoofdkantoor in Nairobi, ongeveer 40 vestigingen door het hele land aanstuurt. Naast microfinancieringsdiensten, biedt de bank ook een breed scala aan andere bancaire diensten.

K-Rep Bank komt voort uit een project uit 1984 dat micro- en kleine ondernemingen ondersteunde via door NGO's uitgevoerde programma's. In 1989 werden de eerste leningen verstrekt aan NGO's en ging een microkredietprogramma van start. Dit programma is nu de core business van de bank.

K-Rep Bank en Oikocredit werken al vele jaren samen. De eerste lening van Oikocredit werd in 2005 verstrekt. In de loop der jaren heeft de bank een reputatie opgebouwd als een zeer betrokken en betrouwbare partner, ondanks diverse tegenslagen. K-Rep Bank heeft zeer veel ervaring op het gebied van microfinanciering en financiële diensten voor het midden- en kleinbedrijf.

K-Rep Bank is sinds 2005 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF