Nieuwe bankrekening voor investeerders in België

Nieuwe bankrekening voor investeerders in België

Nieuwe bankrekening NL.png19 maart 2024

Onze bankrekening in België is actief en kan overschrijvingen ontvangen voor investeringen in participaties.

Bij de invoering van het nieuwe kapitaalwervingsmodel op 1 januari 2024 introduceerden we een tijdelijke Nederlandse bankrekening voor bijkomende investeringen. Het Oikocredit-kantoor in België is verheugd te kunnen aankondigen dat de Nederlandse bankrekening wordt opgeheven en dat we nu een actieve Belgische bankrekening hebben voor alle toekomstige investeringen.  

Vanaf nu kunt u extra participaties rechtstreeks bij Oikocredit aanvragen door het bedrag dat u wilt investeren over te schrijven naar dit bankrekeningnummer van Oikocredit bij Triodos:  

Rekeninghouder: OIKOCREDIT EDCS U.A.  

IBAN: BE64523081516552  

BIC: TRIOBEBBXXX 

Houd er rekening mee dat u bij de overgang naar het nieuwe kapitaalwervingsmodel en participaties een nieuw investeringsnummer hebt gekregen. Gelieve bij de overschrijving naar de nieuwe bankrekening uw nieuwe investeringsnummer te vermelden.   

Mocht u vragen hebben over participaties, de nieuwe bankrekening of uw investering, aarzel dan niet om contact op te nemen met Margareta en Sien van het kantoor in Brussel. Dat kan per mail naar be@oikocredit.be of telefonisch op 02 213 04 31.  

Bedankt voor uw blijvende betrokkenheid bij Oikocredit tijdens deze verandering. 

Door een overschrijving uit te voeren naar onze bankrekening, dien je een uitgifteverzoek in zoals beschreven in de participatievoorwaarden en bevestig je dat je de kans hebt gehad om de participatievoorwaarden, het prospectus en andere belangrijke informatie te lezen, beschikbaar op onze website www.oikocredit.be/essentiële-informatie, waarin onder meer de risico's zijn omschreven. Het aantal participaties dat je ontvangt voor het bedrag dat je overschrijft, wordt berekend in overeenstemming met de participatievoorwaarden.

« Terug