Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Fourth Partner Energy Pvt. Ltd - Schaalvergroting van zonne-energie in India

Fourth Partner Energy Pvt. Ltd

Schaalvergroting van zonne-energie in India

India

Groen

Het bevorderen en/of ondersteunen van milieubescherming. Bijvoorbeeld een biologische landbouwcoöperatie.

Fourth Partner Energy Pvt. Ltd is een full-servicebedrijf dat diensten levert op het gebied van hernieuwbare energie. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, installeert, exploiteert en verzorgt het onderhoud van zonne-energiesystemen op daken. Daarnaast produceert het bedrijf ook lantaarns, straatverlichting, laadregelaars en lichtsystemen voor woningen. De klanten bestaan uit banken, tankstations, kantoren, ziekenhuizen, hotels, scholen, hogescholen en particuliere huishoudens.

Sinds de oprichting van Fourth Partner Energy, in 2010, is de CO2-uitstoot met 3.750 ton gereduceerd (2015) en is er 7 miljoen liter water bespaard (in vergelijking met een kolencentrale). Dit staat gelijk aan het planten van 169.000 bomen.

Het in Hyderabad gevestigde bedrijf Fourth Partner heeft kantoren in Pune, Chennai en Delhi, en levert zijn producten en diensten via een landelijk dealernetwerk.

De lening wordt gebruikt om de activiteiten op te schalen en uit te breiden.

Fourth Partner Energy Pvt. Ltd is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF