Contactgegevens

Sinds 2024 gebeuren investeringen rechtstreeks in Oikocredit Internationaal. Dankzij een lokaal team in België staan we dicht bij onze investeerders. De administratie en communicatie over investeringen gebeuren vanuit het kantoor van Oikocredit in Brussel.
Oikocredit België kan rekenen op de medewerking van de ondersteundende vereniging Oikocredit België vzw

In ons kantoor Brussel staan we voor u klaar: 

Oikocredit België
Huidevettersstraat 165,
1000 Brussel
02 213 04 31
be@oikocredit.be

Volg ons ook op de sociale media! 

facebook   LinkedIn-Logo-500x500   youtube-icon-free-vector

Sien Vergracht

Communicatie en marketing

Sinds 2020 werk ik bij Oikocredit. Daarvóór was ik onderwijzeres, juf Sien van het vierde leerjaar. In de lessen die ik gaf en ook in mijn... Lees meer

Sinds 2020 werk ik bij Oikocredit. Daarvóór was ik onderwijzeres, juf Sien van het vierde leerjaar. In de lessen die ik gaf en ook in mijn persoonlijk leven, werd de focus op duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom volgde ik het postgraduaat duurzame ontwikkeling over de 17 SDG's van de Verenigde Naties. Hierna ging ik bij Oikocredit vzw aan de slag.
Dankzij Oikocredit kan ik meewerken aan het bereiken van de SDG's, want ook met ons spaargeld kunnen we ervoor zorgen dat iedereen, overal op aarde, een goed leven heeft. Laat ons zo samenleven, dat we nog lang kunnen genieten van onze mooie planeet!

Margareta van den Eynde

Ondersteuning en communicatie investeerders

Door verantwoordelijk om te gaan met mijn omgeving en duurzame initiatieven te steunen, wil ik mijn steentje bijdragen aan een betere... Lees meer

Door verantwoordelijk om te gaan met mijn omgeving en duurzame initiatieven te steunen, wil ik mijn steentje bijdragen aan een betere wereld.Het is fijn om deel uit te maken van een organisatie die mensen in het Zuiden de kans geeft om hun droom te verwezenlijken en zo een waardig bestaan op te bouwen.