Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

RGVN (North East) Microfinance Ltd - Microfinanciering en training voor vrouwengroepen

RGVN (North East) Microfinance Ltd

Microfinanciering en training voor vrouwengroepen

India

RGVN (North East) Microfinance Ltd is een microfinancieringsinstelling die actief is in Noordoost-India, een van de minst ontwikkelde en financieel meest uitgesloten gebieden van het land.

RGVN is actief in vijf staten en verstrekt voornamelijk leningen voor inkomensgenererende activiteiten via leengroepen, persoonlijke leningen voor micro-ondernemingen en gesubsidieerde leningen voor sociale doeleinden, zoals gezondheid en sanitaire voorzieningen. Alle klanten van RGVN zijn vrouwen. Naast leningen biedt RGVN ook verzekeringen. RGVN heeft een aparte ontwikkelingsorganisatie opgericht om haar sociale missie te promoten. Deze organisatie organiseert trainingen op het gebied van financiële geletterdheid en gezondheid, en beroepsopleidingen.

RGVN werd in 1995 opgericht en is sinds 2012 een partner van Oikocredit. Sinds 2014 is Oikocredit ook aandeelhouder van RGVN.

Download deze pagina als PDF