Uitnodiging

Algemene Vergadering 2022

Graag nodigen we u uit op zaterdag 21 mei voor de algemene vergadering van Oikocredit-be cvso. De Algemene Vergadering zal dit jaar fysiek plaatsvinden in het groot auditorium van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. We verwachten u om 9u30 voor registratie en ontvangst met koffie (deuren open vanaf 9u). Om 10u start het formele programma met de presentaties en de stemmingen van de Algemene Vergadering. Na een lichte lunch kan u in de namiddag het museum bezoeken tot 18u. 

Agenda 

09:30 - 10:00: Registratie en ontvangst met koffie

10:00 - 12:30: Algemene vergadering

  1. Mirjam ’t Lam, algemeen directeur van ‎Oikocredit Internationaal, stelt de resultaten voor en gaat in op de recente ontwikkelingen van de organisatie
  2. Voorstelling en bespreking van het jaarverslag en de financiële resultaten van Oikocredit België
  3. Kennisname van de uittredingen van het voorbije jaar
  4. Goedkeuring van de jaarrekening
  5. Bestemming van het resultaat
  6. Kwijting aan de bestuurders en de commissaris
  7. Ontslag bestuurder en herverkiezing bestuurders

12:30 – 18:00: Lunch en mogelijkheid om het museum te bezoeken.

Schrijf nu in of  Geef volmacht

Mocht u nog vragen hebben bij het verloop van de Algemene Vergadering, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Dat kan via mail naar be@oikocredit.be of telefonisch elke voormiddag op 02 213 04 31. Indien nodig zal uw vraag worden doorgestuurd naar onze directeur, de voorzitter of een van onze bestuurders, die u de gewenste antwoorden en feedback zal kunnen geven.