Lezing door Mariam Dao op de Dag van de Maatschappelijke Investeerder

Lezing door Mariam Dao op de Dag van de Maatschappelijke Investeerder

mariam-dao-02.png04 oktober 2014

Mariam Dao, huidig regio-verantwoordelijke bij Oikocredit voor West-Afrika, komt op 4 oktober 2014 naar Gent. Ze zal er uit eerste hand getuigen welke resultaten Oikocredit er boekt.

Graag houden wij u, als aandeelhouder van Oikocredit, regelmatig op de hoogte over wat u met uw investering mogelijk maakt. Op zaterdag 4 oktober hebben wij daarom Mariam Dao uitgenodigd naar België. Mariam Dao is de regionaal verantwoordelijke in West-Afrika van Oikocredit. Zij zal op 4 oktober een boeiende presentatie komen geven over wat u voor kleine ondernemers – en in het bijzonder voor vrouwen - in West-Afrika mogelijk maakt. Daarna kan u ook met vragen bij haar terecht. Een niet te missen kans dus om van een getuige ter plaatse te horen welke impact uw investering in Afrika heeft!

Deze presentatie gaat door tijdens de Dag van de Maatschappelijke Investeerder, door NEWB georganiseerd, en met tal van boeiende infosessies en debatten tussen 10u30 tot 17u. Meer info vindt u op de website van NewB. Wij verwachten u in elk geval om 15u voor de presentatie van Mariam Dao. We verwelkomen u eveneens graag op onze infostand.

Waar : Hogeschool Gent, Voskenslaan 270, 9000 Gent (net achter het Sint-Pietersstation – het plannetje kan u hier downloaden)

Wanneer : zaterdag 4 oktober om 15u

Mariam Dao zal haar presentatie in het Frans houden, er is simultaanvertaling voorzien. Vragen kan u in uw eigen taal stellen.

Opgelet : vooraf inschrijven is aangewezen. Als aandeelhouder van Oikocredit krijgt u immers gratis  toegang tot de Dag van de Maatschappelijk Investeerder (toegangsprijs € 25). U kan zich inschrijven door een mailtje te sturen naar be@oikocredit.org met als onderwerp ‘Mariam Dao’ en u vermeldt uw naam en het aantal aanwezigen. 

« Terug