Oikocredit vernieuwt en verjongt

Oikocredit vernieuwt en verjongt

Johan naast plant.JPG14 november 2013

Tijdens de voorbije maanden onderging Oikocredit een grondige vernieuwings- en verjongingskuur. Naast een nieuwe algemene directeur werd ook een vernieuwde bestuursploeg aangesteld. Dit resulteerde reeds in een totaal nieuwe website en een nieuwe communicatiestrategie.

De voorbije maanden werd er hard gewerkt bij Oikocredit en onderging de organisatie een grondige vernieuwing. De kersverse directeur, Johan Elsen, licht de vernieuwingen toe.

"Met Oikocredit willen we in België dé organisatie worden die via microkredieten wereldwijd de grootste sociale impact heeft. Daartoe willen we onze aandeelhouders steeds accurate en up-to-date informatie verschaffen via een totaal nieuwe website. Ook de administratieve dienstverlening naar aandeelhouders werd grondig herwerkt en geoptimaliseerd. Binnenkort zullen aandeelhouders trouwens online kunnen beleggen. Tegelijk starten we met een vrijwilligerswerking in de verschillende provincies van België, waardoor we nog meer mensen zullen bereiken."

Om dit alles mogelijk te maken, werd ook de ploeg bestuurders vernieuwd. Vijf nieuwe gezichten maken sinds kort deel uit van de Raad van Bestuur van Oikocredit België. 

« Terug